Ja, ik wil mee!

Vol = vol, tenzij…

Alle 200 beschikbare plaatsen voor de Bluescruise zijn volgeboekt. Mocht je toch meewillen dan kun je op de reservelijst. De ervaring leert dat er altijd wel een annulering is en dan kun je alsnog mee. Wordt de reservelijst lang genoeg om een 9e boot te boeken, dan doen we dat. Reservelijst: e-mail naar info@bluescruise.nl

Klik HIER om te boeken via de website van Spes Mea Zeilcharters.  Hier kun je ook het ticket kopen voor de vrijdagavond. Deze ticket geeft je alleen toegang tot het Entrepot gebouw, je vaart niet mee naar Terschelling op zaterdag.

Wat kost dat?
Deelname aan de Bluescruise kost €250 p.p. Voor die all-in prijs krijg je: 2 overnachtingen incl. bedlinnen (dekbed) en maaltijden aan boord van je schip, havengeld en toeristenbelasting. Je slaapt in een tweepersoons hut. Er zijn een paar vierpersoons hutten die we gebruiken voor kleine vriendengroepjes of bands. 

Mocht je het niet zien zitten de hut te delen met iemand en wil je een hut voor jezelf (privé hut), dan kan dat. Stuur een mail naar info@bluescruise.nl met deze wens en we gaan het regelen. De extra kosten voor een privé hut zijn € 150,-

Ik heb geboekt, en nu?
Je ontvangt een email ter bevestiging met een factuur voor de restbetaling.  Er zijn naar verwachting ca. 200 plekken beschikbaar. Mocht de Bluescruise volgeboekt zijn, dan is er een wachtlijst op basis van datum van aanmelding. Zo’n 3 weken voor de Bluescruise ontvang je een e-mail met actuele informatie. Meld je ook aan voor onze Facebook pagina voor nieuws over de Bluescruise 2023.

Link gemist? Klik HIER om te boeken. Mocht de link niet werken, bezoek dan de website van Spes Mea Zeilcharter, en kies voor ‘boeken’.


De kleine lettertjes:

Op de aanmelding zijn de algemene voorwaarden van en onze privacyregels van toepassing.

Elk deelnemend schip heeft een reisgeldenverzekering. Dat is sinds 2018 vanuit de wetgever verplicht. Moederschip Spes Mea is verzekerd bij VZR-garant. Dat houdt in dat de reissom, die vooraf betaald moet worden, verzekerd is. Datzelfde geldt ook voor andere schepen die ingezet worden voor de Bluescruise.