Ja, ik wil mee!

Klik HIER om te boeken via de website van Spes Mea Zeilcharters.

Wat kost dat?
Deelname aan de Bluescruise kost €250 p.p. Voor die all-in prijs krijg je: 2 overnachtingen incl. bedlinnen (dekbed) en maaltijden aan boord van je schip, havengeld en toeristenbelasting. Je slaapt in een tweepersoons hut. Er zijn een paar vierpersoons hutten die we gebruiken voor kleine vriendengroepjes of bands. 

Ik heb geboekt, en nu?
Je ontvangt een email ter bevestiging met een factuur voor de restbetaling.  Er zijn naar verwachting ca. 200 plekken beschikbaar. Mocht de Bluescruise volgeboekt zijn, dan is er een wachtlijst op basis van datum van aanmelding. Zo’n 3 weken voor de Bluescruise ontvang je een e-mail met actuele informatie. Meld je ook aan voor onze Facebook pagina voor nieuws over de Bluescruise 2023.

Link gemist? Klik HIER om te boeken. Mocht de link niet werken, bezoek dan de website van Spes Mea Zeilcharter, en kies voor ‘boeken’.


De kleine lettertjes:

Op de aanmelding zijn de algemene voorwaarden van en onze privacyregels van toepassing.

Elk deelnemend schip heeft een reisgeldenverzekering. Dat is sinds 2018 vanuit de wetgever verplicht. Moederschip Spes Mea is verzekerd bij VZR-garant. Dat houdt in dat de reissom, die vooraf betaald moet worden, verzekerd is. Datzelfde geldt ook voor andere schepen die ingezet worden voor de Bluescruise.