Kan ik ook mee?

Ja, dat kan!

Reserveer je plek voor de Bluescruise 2024 via deze boekingspagina van Zeilcharter Spes Mea. Geen paniek, je bent op de goede weg. Via het scroll menu kies je voor ‘Bluescruise’, klik vervolgens op het blauwe vak en de rest wijst zich vanzelf. 

Vragen? Stuur je e-mail naar info@bluescruise.nl

Wat kost dat?
Deelname aan de Bluescruise kost €276 p.p. Voor die all-in prijs krijg je: 2 overnachtingen, 2 x ontbijt aan boord van je schip en een avondmaaltijd. Ook koffie/thee, div drankjes (ook licht alcoholisch), fruit en div. borrelsnacks zijn inclusief. Bij aankomst is je bed opgemaakt, bedlinnen (dekbed, etc) is bij de prijs inbegrepen. Bijkomende kosten zoals h
avengeld en toeristenbelasting zijn allemaal afgedekt. 

Je slaapt in een tweepersoons hut. Er zijn een paar vierpersoons hutten die we gebruiken voor kleine vriendengroepjes of bands. Mocht je alleen reizen en je ziet het niet zitten om een hut te delen, dan bestaat de mogelijkheid om een hut exclusief voor jezelf te reserveren. De extra kosten voor een privé hut zijn €180. Stuur je aanvraag via e-mail naar info@bluescruise.nl met deze wens en we gaan het voor je regelen.

Ik heb geboekt, en nu?
Je ontvangt een e-mail ter bevestiging met een factuur voor de restbetaling.  Er zijn naar verwachting ca. 200 plekken beschikbaar. Mocht de Bluescruise volgeboekt zijn, dan is er een wachtlijst op basis van datum van aanmelding. Zo’n 3 weken voor de Bluescruise ontvang je een e-mail met actuele informatie. Meld je ook aan voor onze Facebook pagina voor nieuws over de Bluescruise.

Klik HIER om te boeken of bezoek de website van Spes Mea Zeilcharter, kies voor ‘boeken’ en dan voor ‘Bluescruise’.


De kleine lettertjes:

Op de aanmelding zijn de algemene voorwaarden van en onze privacyregels van toepassing.

Elk deelnemend schip heeft een reisgeldenverzekering. Dat is sinds 2018 vanuit de wetgever verplicht. Moederschip Spes Mea is verzekerd bij VZR-garant. Dat houdt in dat de reissom, die vooraf betaald moet worden, verzekerd is. Datzelfde geldt ook voor andere schepen die ingezet worden voor de Bluescruise.