Ja, ik wil mee!

foto: Tessa Posthuma de Boer

Eigenlijk zouden we in 2020 al de 20e Editie hebben. Maar deze editie hebben we moeten annuleren, net als editie 2021. In 2022 is hopelijk eindelijk een keer de 20e editie van de Bluescruise.  Het is van 23 tot en met 25 september.

De horeca waar de bands spelen is vrij van entree! Als je mee wilt op de schepen, moet je je aanmelden voor de Bluescruise 2022. Klik op de “Boek Hier” knop onderaan deze pagina om te boeken. Je wordt naar de boekingspagina van Spes Mea Zeilcharters geleid.

Je ontvangt dan direct e-mail met bevestiging en factuur. We sturen later meer mail met info over je boeking.

Op de aanmelding zijn de alg.voorwaarden van de BBZ/TCN van toepassing. Deze zijn desgewenst op te vragen. Onze privacyregels vindt u hier.

Elk deelnemend schip heeft een reisgeldenverzekering. Dat is sinds 2018 vanuit de wetgever verplicht. Moederschip Spes Mea is verzekerd bij VZR-garant. Dat houdt in dat de reissom, die vooraf betaald moet worden, verzekerd is. Meer informatie: hiero. Andere schepen kunnen bij een andere partij verzekerd zijn. Ons maakt dat geen bal uit. Dus mochten we ernstig de blues krijgen en failliet gaan: No Worries! 

BOEK HIER